Dansul mirilor este, in constiinta colectiva, unul dintre cele mai emotionante si mai frumoase momente ale petrecerii de nunta. Si asa ar trebui sa fie: frumos si emotionant – atat pentru voi, cei care ati ales sa dansati impreuna pentru toata viata, cat si pentru cei care se bucura alaturi de voi de acest moment.

Din experienta ultimilor ani, dansul mirilor a devenit, din ce in ce mai des, o piatra de incercare pentru indragostitii nostri. Exlcudem aici dansatorii profesionisti (desi suntem convinsi de faptul ca primul dans le pune chiar si lor, profesionistilor, cateva probleme 🙂 ).

Ne-am dori sa va spunem ca am gasit reteta perfecta prin care sa scapati de emotiile primului dans sau o cale prin care totul sa fie perfect, dar suntem inca in cautarea ei. Dam de veste imediat ca am aflat-o. 🙂

Venim insa, in ajutorul vostru, cu cateva idei si recomandari pentru ca dansul mirilor sa fie acel moment emotionant si frumos despre care va povesteam mai sus:

  • Alegeti cu sufletul melodia pe care vreti sa dansati. Dansul mirilor este, asa cum ii spune si numele, al vostru, al mirilor. Melodia pe care voi alegeti sa dansati prima data ca soti trebuie sa va reprezinte pe voi, sa spuna o poveste in care voi va regasiti sau sa aiba un rol in propria voastra poveste de dragoste. Nu alegeti melodii la moda doar pentru ca sunt la moda. Nu va feriti de melodii prea vechi sau prea noi, ci alegeti acea melodie care va face inimile sa vibreze.
  • Indiferent daca alegeti sau nu sa faceti cursuri de dans, e recomandat ca intotdeauna sa aveti o coregrafie, fie ea cat de simpla. Coregafia ajuta sa te concentrezi in timpul dansului fiindca emotiile vor fi, garantat, mult mai mari decat ti le-ai imaginat vreodata.
  • Nu amanati momentul invatarii dansului. De cele mai multe ori avem tendinta de a amana pana in ultima clipa lucrurile care nu ne fac placere. Nu faceti asta cu dansul mirilor. Luati-va timp suficient pentru repetitii, nu-l lasati pe ultima saptamana.
  • Tineti cont de rochia miresei atunci cand creati coregrafia. La repetitiile dansului lucrurile sunt mai simple dacat vor fi in seara nuntii. In cazul unei rochii ample, cu crinolina, va fi destul de dificil sa executati elemente ale unei coregrafii complexe.
  • Alegeti pantofi comozi. Cel mai important este sa va simtiti bine in pantofii cu care veti dansa primul dans. Daca este posibil, folositi aceiasi pantofi si la repetitii.
  • Faceti cateva repetitii la sala unde va avea loc petrecerea de nunta. In general, spatiile unde se fac repetitiile pentru dans sunt mult mai mici decat ringul salii unde veti avea voi evenimentul. E foarte important sa va acomodati cu spatiul, sa stiti de unde incepeti pasii si care este suprafata pe care o veti ocupa. Ii veti ajuta astfel si pe cei care se vor ocupa de partea de fum greu si artificii 🙂
  • ZAMBITI! Acesta este, pentru noi, cel mai important sfat. E momentul vostru, primul dans in calitate de sot si sotie. Emotia si fericirea se va vedea pe fetele voastre si se va transmite tuturor invitatilor vostri.

Event Factory

Cabina Foto Showtime

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. cu privire la politica site-ului de colectare și stocare informații. Nu accept